Information Technology Infrastructure Specialist (Asiakasmenestys)

Oletko infra-alan osaaja sekä innokas itsesi kehittäjä? Haluatko työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten IT-infran kehitystehtävien parissa osana palkittua ja rentoa työyhteisöä? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt itseohjautuvaa ja kasvunnälkäistä IT-infran asiantuntijaa liittymään osaksi Otaverkon ammattitaitoista asiakasmenestystiimiä.

IT Infrastructure Spesialistina tärkein tehtäväsi on osallistua Otaverkon asiakasprojekteihin sekä toimia myynnin tukena tarjoten ja suunnitellen parhaita mahdollisia ratkaisuja ja IT-ympäristöjä. Päiväsi ovat monipuolisia ja työtehtäväsi vaihtelevat asiakasprojekteista sekä mielenkiinnon kohteistasi riippuen. Pääset mm. osallistumaan asiakkaiden ympäristöjen kehityskohteiden määrittelyyn, IT-infrastruktuurin suunnitteluun sekä uusiin käyttöönottoprojekteihin. Arjessasi pääset työskentelemään laaja-alaisesti eri teknologioiden parissa, painottuen kuitenkin verkkototeutuksiin (palomuurit, VPN, LAN, WLAN). Ymmärrät kuitenkin myös IT-infran kokonaisarkkitehtuurin pääperiaatteet, mitä tulee vaikkapa erilaisiin pilvi- ja palvelinympäristöihin etkä kaihda tehdä myös niihin liittyviä avustavia töitä.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta jonka lisäksi laajojen kokonaisuuksien hallitseminen on vahvuutesi. Viestit myös sujuvasti tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen, ja mikä tärkeintä, sinulta löytyy aitoa paloa uuden oppimiselle sekä osaamisesi kehittämiselle.

Mitä tarjoamme sinulle:

– Työhönsä sitoutuneen GPTW-sertifikaatilla jo kolmesti palkitun työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.

-Monipuoliset uutta teknologiaa hyödyntävät työtehtävät, joissa pääset aidosti kasvamaan ja kehittämään työnkuvaasi – meillä on esim. kasvettu help deskistä aina johtoryhmään asti.

– Paikan työskentelyäsi tukevassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittää paitsi palvelutarjontaa, mutta myös yrityksen kulttuuria.

– Elämäntilanteesi mukaan joustavan työn – meillä on liukuva työaika, etätyömahdollisuus ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.

– Kattavat edut – Laaja työterveys sairaskuluvakuutuksineen, lounasetu, hyvät työvälineet, työsuhdepyörä sekä mahdollisuus käyttää 2 h työaikaa kuukaudessa oman hyvinvointinsa tukemiseen, joko liikunnan tai hieronnan merkeissä.

– Osaamiseesi sekä aiempaan kokemukseesi pohjautuvan palkkauksen: Tämän tehtävän palkkahaitari on 4500-5500 e/kk

Odotamme sinulta:

– Vahvaa osaamista verkkototeutuksista (palomuurit, VPN, LAN, WLAN)

– Kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa myynnin tukena tarjoamassa ja suunnittelemassa asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja ja IT-ympäristöjä

– IT-infrastruktuurin laaja-alaista ymmärrystä

– Tuloksellisia tiimityötaitoja

-Itseohjautuvaa, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta

– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

– Teknologiaosaamista ja ymmärrystä yhdessä tai useammassa seuraavista osa-alueista: Windows ja Linux Serverit, Ansible, OpenShift, M365, AD, Azure AD, tietokannat (esim. MariaDB, MS SQL), VMware, Veeam, julkipilviympäristöt (Microsoft Azure, AWS) ja tietoturva

– Kokemusta ja näyttöä projektien läpivientikyvystä

– Osaamista ja kiinnostusta palvelutuotantomme automatisointiin (Ansible)

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Otaverkolle ja pääset osaksi IT-palveluiden terävintä kärkeä. Voit työskennellä joustavasti joko Espoon toimipisteellä tai etänä, tilanteestasi ja työtehtävistä riippuen.

Oletko sinä Otaverkon ammattitaitoisen tiimin seuraava vahvistus? Mikäli vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi tai linkkaa LinkedIn-profiilisi (motivaatiokirje vapaaehtoinen) viimeistään 25.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/166617/create/. Voit halutessasi kertoa hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Otaverkosta voit lukea lisää osoitteessa: https://otaverkko.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Jätä hakemus

Rekrylomake

Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen

Muut avoimet paikat

Alle olemme listanneet kaikki avoinna olevat työtehtävämme. Jos uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, mutta et ole varma vastaako osaamisesi ilmoitustamme tai jokin muu asia mietityttää, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Information Technology Infrastructure Specialist (Asiakasmenestys)
Lue lisää ja hae
Etsimme IT-infran asiantuntijoita (palvelutuotanto, 2nd)
Lue lisää ja hae
Avoin hakemus
Mikäli juuri nyt ei ole osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, mutta uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Lähetä avoin hakemus