Vahvistamme joukkuettamme ja kasvavaan tiimiimme on haussa

Technical Specialist (Windows)

Otaverkko Oy on tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys, jonka missio on tehdä IT-maailmasta turvallinen, hallittava ja ymmärrettävä. Meitä ei valita hinnan vuoksi, meidät valitaan, koska me välitämme. Tarjoamme asiakkaillemme teknistä osaamista ja laadukkaita yksilöllisiä ratkaisuja. Korkeat laatuvaatimukset, ensiluokkaiset laitteet, huippuosaajista koostuva henkilökunta sekä luotettavat ja tunnetut kumppanit takaavat, että asiakkaillamme on toimiva tietotekninen ympäristö, korkea käytettävyys sekä tietoturvalliset palvelut. Kattavien IT-infrapalveluidemme asiakaskuntaa ovat yritykset, oppilaitokset, säätiöt ja muut julkisyhteisöt. Palvelumme skaalautuvat myös eri kokoisten asiakkaiden tarpeisiin – ja kasvavat heidän liiketoimintansa mukana.

Etsimme nyt itseohjautuvaa ja kasvunnälkäistä Technical Specialistia vakituiseen työsuhteeseen liittymään osaksi Otaverkon ammattitaitoista palvelutuotantotiimiä Espooseen. Technical Specialistina tärkein tehtäväsi on ratkoa Otaverkon jatkuvan palvelun piirissä olevien asiakkaiden teknisiä ongelmia tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työpöydälläsi tulee olemaan Microsoft-palvelintuotteiden vianselvitystä ja elinkaaren hallintaa, asiakkaiden ympäristöjen kehityskohteiden määrittelyä, sekä sisäisestä, että asiakkaidemme tietoturvasta huolehtimista. Myös sisäiset ylläpitotyöt, valvontojen seuraaminen sekä mahdollisten tilausten käsittely kuuluvat ajoittain vastuullesi. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään sekä konesaleissa että pilvipalvelun parissa hyödyntäen moderneja Microsoftin teknologioita, kuten Windows Server (2016, 2019), PowerShell, Active Directory, IIS sekä MS SQL Server.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä teknologiat kuten Windows Server (2016, 2019), PowerShell sekä MS SQL Server ovat sinulle tuttuja. Laajojen kokonaisuuksien hallitseminen on vahvuutesi ja viestit tarvittaessa sekä suomeksi että englanniksi. Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen, ja mikä tärkeintä, sinulta löytyy aitoa paloa uuden oppimiselle sekä osaamisesi kehittämiselle

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Työhönsä sitoutuneen GPTW-sertifikaatilla jo kolmesti palkitun työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
 • Monipuoliset uutta teknologiaa hyödyntävät työtehtävät, joissa pääset aidosti kasvamaan ja kehittämään työnkuvaasi – meillä on esim. kasvettu help deskistä aina johtoryhmään asti.
 • Paikan työskentelyäsi tukevassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittää paitsi palvelutarjontaa, mutta myös yrityksen kulttuuria.
 • Elämäntilanteesi mukaan joustavan työn – meillä on liukuva työaika, etätyömahdollisuus ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.
 • Kattavat edut – Täysi työterveys, sairaskuluvakuutus, lounasetu, hyvät työvälineet, sekä mahdollisuus käyttää 2 h työaikaa kuukaudessa oman hyvinvointinsa tukemiseen, joko liikunnan tai hieronnan merkeissä

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa osaamista teknologioiden, kuten Microsoft 365, Windows Server (2016, 2019) MS SQL Server, Active Directory sekä PowerShell osalta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Itseohjautuvaa, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin koulutustaustan (esim. tietotekniikka, tietoliikenne, ohjelmistokehitys)
 • Kokemuksen asiakasprojekteista sekä palveluntarjoajalla työskentelystä
 • Aiempi kokemus ja osaaminen teknologioista kuten: Azure/M365, VMware
 • Tietoliikennealan osaamisen

Jätä hakemus

Rekrylomake

Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuojaselosteen

Muut avoimet paikat

Alle olemme listanneet kaikki avoinna olevat työtehtävämme. Jos uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, mutta et ole varma vastaako osaamisesi ilmoitustamme tai jokin muu asia mietityttää, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Teknisiä Service Desk -asiantuntijoita
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo (ja etänä myös totta kai)
Lue lisää ja hae
Technical Specialist (Windows)
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
Lue lisää ja hae
Technical Specialist (Linux)
Metsänneidonkuja 6, 02130 Espoo
Lue lisää ja hae
Avoin hakemus
Mikäli juuri nyt ei ole osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, mutta uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Lähetä avoin hakemus