Etsimme IT-infran asiantuntijoita (palvelutuotanto, 2nd)

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistuspalveluihin ja sovelluskehitysympäristöihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme asiakkaidemme tukena sekunneissa aina, kun he tarvitsevat. Visiomme on olla luottokumppani toimialansa johtaville yrityksille, joilla IT:llä on merkittävä rooli heidän strategioidensa toteutumisissa.

Etsimme nyt jonkin verran kokemusta jo kartuttaneita asiantuntijoita IT-infran ylläpito- ja kehitystehtäviin. Tehtävässä vastaat asiakkaiden vaativimmista tukipyynnöistä ja osallistut sisäisiin kehitysprojekteihin.

Mitä odotamme sinulta:

 • Vahvaa osaamista palvelinylläpidosta (Windows, Linux)
 • Vähintään perustason osaamista tyypillisistä verkkototeutuksista (palomuurit, VPN, LAN, WLAN)
 • Kykyä ja halukkuutta toimia tarpeen mukaan niin asiakasrajapinnassa kuin kollegoidenkin tukena
 • Tuloksellisia tiimityötaitoja Itseohjautuvaa, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Teknologiaosaamista ja ymmärrystä yhdessä tai useammassa seuraavista osa-alueista: Ansible, OpenShift, M365, AD, Azure AD, tietokannat (esim. MariaDB, MS SQL), VMware, Veeam, julkipilviympäristöt (Microsoft Azure, AWS) ja tietoturva

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Työhönsä sitoutuneen GPTW-sertifikaatilla jo kolmesti palkitun työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
 • Erinomaisen johtamispalvelun. Esihenkilö on olemassa sinua ja sinun kehittymistäsi varten.
 • Monipuoliset uutta teknologiaa hyödyntävät työtehtävät, joissa pääset aidosti kasvamaan ja kehittämään työnkuvaasi – meillä on kasvettu Service Deskistä aina johtoryhmään asti.
 • Paikan työskentelyäsi tukevassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittää paitsi palvelutarjontaa, myös yrityksen kulttuuria.
 • Elämäntilanteesi mukaan joustavan työn. Meillä on liukuva työaika, etätyömahdollisuus ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.
 • Kattavat edut – Laaja työterveys sairaskuluvakuutuksineen, lounasetu, hyvät työvälineet, työsuhdepyörä sekä mahdollisuus käyttää 2 h työaikaa kuukaudessa oman hyvinvointisi tukemiseen, joko liikunnan tai työnantajan maksaman hieronnan merkeissä.
 • Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sijoittuen välille 3500 – 5000 euroa. Lounasetu tulee meillä palkan päälle.

Jätä hakemus

Rekrylomake

Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen

Muut avoimet paikat

Alle olemme listanneet kaikki avoinna olevat työtehtävämme. Jos uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, mutta et ole varma vastaako osaamisesi ilmoitustamme tai jokin muu asia mietityttää, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Information Technology Infrastructure Specialist (Asiakasmenestys)
Lue lisää ja hae
Etsimme IT-infran asiantuntijoita (palvelutuotanto, 2nd)
Lue lisää ja hae
Avoin hakemus
Mikäli juuri nyt ei ole osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, mutta uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Lähetä avoin hakemus