Tekninen asiantuntija IT-infra-tehtäviin

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistuspalveluihin ja sovelluskehitysympäristöihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme asiakkaidemme tukena sekunneissa aina, kun he tarvitsevat.

Etsimme nyt jonkin verran kokemusta jo kartuttaneita asiantuntijoita IT-infran ylläpito- ja kehitystehtäviin. Kukaan ei voi osata koko sitä teknistä skaalaa, jolla toimimme, joten hakijoiden osaamistausta vaikuttaa palkattavien lukumäärään ja tehtävänkuviin. Tarvetta on muun muassa tietoliikenne-, M365- ja palvelinosaajille.

Mitä odotamme sinulta:

 • Teknologiaosaamista ja ymmärrystä yhdessä tai useammassa seuraavista osa-alueista: M365, Windows Serverit, AD, Azure AD, tietokannat (esim. MariaDB, MS SQL), VMware, tietoliikenne (VPN, palomuurit, LAN, WLAN), julkipilviympäristöt (Microsoft Azure, AWS) ja tietoturva
 • Tuloksellisia tiimityötaitoja
 • Ymmärrystä siitä, että lahjakkuus on seurausta harjoittelusta
 • Oma-aloitteista työotetta, kehittymishaluisuutta sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja
 • Riittävää suomen ja englannin taitoa

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Työhönsä sitoutuneen GPTW-sertifikaatilla jo kolmesti palkitun työyhteisön, jossa vallitsee avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
 • Erinomaisen johtamispalvelun. Esihenkilö on olemassa sinua ja sinun kehittymistäsi varten.
 • Monipuoliset uutta teknologiaa hyödyntävät työtehtävät, joissa pääset aidosti kasvamaan ja kehittämään työnkuvaasi – meillä on kasvettu Service Deskistä aina johtoryhmään asti.
 • Paikan työskentelyäsi tukevassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittää paitsi palvelutarjontaa, myös yrityksen kulttuuria.
 • Elämäntilanteesi mukaan joustavan työn. Emme puhu erikseen etä- ja läsnätyöstä. Meille työ on työtä, ei väliä missä sitä teet. Tosin jotkut työtehtävät edellyttävät silloin tällöin käyntiä toimistolla tai konesaleissamme.
 • Kattavat edut – Laaja työterveys sairaskuluvakuutuksineen, lounasetu, hyvät työvälineet, työsuhdepyörä sekä mahdollisuus käyttää 2 h työaikaa kuukaudessa oman hyvinvointisi tukemiseen, joko liikunnan tai työnantajan maksaman hieronnan merkeissä.
 • Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sijoittuen välille 3000 – 5000 euroa. Lounasetu tulee meillä palkan päälle.

Jätä hakemus

Rekrylomake

Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen

Muut avoimet paikat

Alle olemme listanneet kaikki avoinna olevat työtehtävämme. Jos uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, mutta et ole varma vastaako osaamisesi ilmoitustamme tai jokin muu asia mietityttää, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Tekninen asiantuntija IT-infra-tehtäviin
Lue lisää ja hae
Avoin hakemus
Mikäli juuri nyt ei ole osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, mutta uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Lähetä avoin hakemus