Automaatiota ja tietoturvaa konttien hallintaan 

Kontit vaivatta, automaatiota ja tietoturvaa Kuberneteksen oheen - ylläpidettynä. Voit käyttää oman aikasi siihen, minkä parhaiten taidat, kun jätät ympäristön meidän vastuullemme.

Yleiskatsaus

Virtuaalipalvelimia kevyempiä ajoympäristöjä

Tuotamme ja ylläpidämme kaikki tarpeelliset palvelut, jotta voit ajaa sovelluksiasi paketoituina kontteihin ja koordinoida kontteja.

Voit myös ajaa virtuaalikoneita konteissa ja suorittaa niiden työkuormia yhdessä muiden konteissa suoritettavien kanssa rinta rinnan. Tätä kautta saat nykyiset ja uudet sovellukset toimimaan yhteen ja voit aloittaa sovellustesi modernisoinnin yksinkertaisella ja edullisella tavalla.

Red Hatin toteuttama OpenShift on luotettava palvelukerros Kuberneteksen päälle ja Red Hat on toinen suurimmista Kubernetes-projektin kontribuoijista. Otaverkon ylläpitämänä saat sen myötä teknisen tuen, automaattiset päivitykset ja pätsit ja lisättyä tietoturvaa, jotta sinä voit keskittyä omaan ydintoimintaasi.

Hyödyt

Valmis ja ylläpidetty ympäristö 

Pääset tekemään konttien hallintaa ja saat Kubernetesin kaikki hyödyt palveluna ilman, että sinun täytyy käyttää aikaasi ja opetella infraa ja ylläpitoa - tai löytää kaikkia niitä open source -projekteja, joista sinun olisi koottava juuri sinulle toimiva kokonaisuus. Se on jo täällä. Sovelluskehittäjäsi voivat keskittyä käyttämään heille tuttuja työkaluja keskittyessään lisäarvon tuottamiseen asiakkaillesi. Anna meidän hoitaa työkalujen ylläpito- ja huoltotyöt.
Yritystasoinen Kubernetes
Saat Kubernetesin toiminnallisuudet, mutta sen lisäksi ylläpidon eli päivitykset, versiopäivitykset, tietoturvaominaisuuksia ja teknisen tuen niitä hetkiä varten, kun kaikki ei suju odotetusti. Otaverkon asiantuntevan tuen lisäksi voit luottaa siihen, että taustalta löytyy Red Hatin Enterprise-tason syväosaajista koostuva tuki.
Kaikki hyöty irti infrasta
Konttien suurin hyöty on siinä, että ne parantavat infrastruktuurin hyötykäytön astetta. Virtuaalipalvelimet ovat monessa tapauksessa toimiva ratkaisu ohjelmistojen ajoon, mutta pakollisena osana on käyttöjärjestelmä, joka vaatii oman osuutensa laiteresursseista.
Hallintanäkymä
Nettiselaimella käytettävän hallintanäkymän kautta ylläpitäjäsi voivat itse käydä tarkistamassa klusterin inventaarion, kapasiteetin, hyötyasteen, tapahtumat ja suurimmat resurssien kuluttajat. Tieto on saatavilla aina, kun sitä tarvitset.
Loikka modernisointiin
Palvelun avulla voit ajaa ja hallinnoida työkuormia rinnakkain sekä virtuaalipalvelimilla että konteissa. Voit nimittäin ajaa kokonaisia virtuaalipalvelimia konteissa, jolloin ne toimivat yhteen muiden konttien ja serverless-toteutusten kanssa.

Näin se toimii

Tärkeimmät ominaisuudet pähkinänkuoressa 

Palvelun käyttö alkaa tarpeenne kartoittamisesta, minkä jälkeen saatte palvelun nopeasti käyttöön. Teidän asiantuntijanne voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja me hoidamme ympäristön ylläpidon puolestanne.

Varaslähtö modernisointiin

Kontit ovat luontainen valinta uuden koodin teon yhteydessä. On kuitenkin mahdollista siirtää jo olemassa olevia, virtuaalipalvelimiin suunniteltuja ohjelmistoja kontteihin vähällä vaivalla.

Näytä tarkka sisältö
OpenShift Virtualization
Usein uusi kehitys ja konteissa ajettavat sovellukset tarvitsevat palveluita virtuaalipalvelimilla ajettavilta sovelluksilta. OpenShift Virtualization antaa sinun ajaa virtuaalipalvelinten työkuormia rinnakkain konteissa ajettavien työkuormien kanssa.
Kulttuurimuutoksen ajuri
Palvelualusta tukee DevOps-kulttuuria ja yhteistyökäytäntöjä. Ylläpitäjien hallintanäkymän kautta saama tieto auttaa koko tiimiä tuottamaan ajan funktiona parempaa koodia asiakkaalle. Läpinäkyvyys koko ketjuun parantaa viime kädessä sinun asiakkaasi saaman palvelun laatua.
Virtuaalipalvelinten käyttäminen
Voit lisätä ympäristöösi sekä Linux- että Windows-virtuaalipalvelimia ja yhdistää virtuaalipalvelimia UI:n ja CLI:n avulla. Voit myös importata ja kloonata olemassa olevia virtuaalikoneita ja hallinnoida virtuaalikoneisiin liittyviä verkkoja ja storagea.
KubeVirt
Voit saada sekä konttien ja Kuberneteksen tarjoaman yksinkertaisuuden ja nopeuden, mutta silti hyötyä kaikista niistä sovelluksista ja palveluista, jotka on suunniteltu virtuaalipalvelimilla ajettaviksi. Toiminnallisuus on mahdollinen, koska KubeVirt tekee mahdolliseksi ajaa virtuaalipalvelimia Kuberneteksen konttialustalla. KubeVirt perustuu konttinatiiviin virtualisointiin käyttäen KVM-virtuaalipalvelimia kontin sisällä.
Piilota tarkka sisältö

Yritystasoinen Kubernetes

Kontit ovat virtuaalipalvelimia kevyempiä, nopeampi käynnistymään ja ne skaalautuvat ylös- ja alaspäin joustavasti. Samoista syistä niiden hallinnointi käsipelillä on liian raskasta. Saavutetut hyödyt menetettäisiin. Kontit palveluna antaa käyttöösi Kubernetesin konttien hallintaan eli orkestrointiin.

Näytä tarkka sisältö
Tietoturvaominaisuudet
Kontit palveluna on valmiiksi koostettu joukko ratkaisuja, joilla saat konttien hallintaa käyttöösi. Käytössäsi on oletuksena tietoturvakovetuksia ja esimerkiksi podien tietoturvapolitiikkoja. Lisäturvaa tuovat SELinux, HAProxy edge routing -konfiguraatiot, optimaaliset verkko- ja storage-asetukset ja muu konfiguraatiovakiointi.
Sertifioitu Kubernetes
Kontit palveluna tarjoaa Cloud Native Computing Foundationin sertifioiman Kubernetesin käyttöösi. Sertifiointi takaa sen yhteensopivuuden muiden Kubernetesten kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden käyttää uusimpia ominaisuuksia.
Piilota tarkka sisältö

Hallintaa ja tukea

Kontit palveluna on valmis ja ylläpidetty ratkaisu. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei sinulla olisi mahdollisuutta tehdä hallinnointia itse ja esimerkiksi valvoa resurssien käyttöä. Palvelu antaa käyttöösi laajan valikoiman erilaisia hallinta- ja itsepalvelutoiminnallisuuksia.

Näytä tarkka sisältö
Runsaat hallintamahdollisuudet
Kubectl ja OpenShiftin komentorivi (CLI) tarjoavat puolestaan mahdollisuuden luoda sovelluksia ja hallinnoida palvelualustaa terminaalista. Operator Lifecycle Manager (OLM) valvoo pääsyä klusterin sisältöön ja elinkaaripalveluihin. Operaattorit yksinkertaistavat monimutkaisten palveluiden hallintaa ja Helm Charts nopeuttaa sovellusten julkaisua aikaa säästävillä malleilla.
Käyttöliittymä konttienhallintaan 
Saat käyttöösi dedikoidun ympäristön myötä web-käyttöliittymän, jolla pääset ylläpitäjän näkymään. Käyttöliittymään pääsee millä tahansa JavaScriptiä tukevalla selaimella, vaikkakin tuki WebSocketseille parantaa käyttökokemusta. Käyttöliittymän kautta on mahdollista seurata palvelualustan tilaa.
Ylläpitäjien hallintanäkymä
Ylläpitäjäsi voivat itse käydä tarkistamassa klusterin inventaarion, kapasiteetin, hyötyasteen, tapahtumat ja suurimmat resurssien kuluttajat. Tieto on saatavilla aina, kun sitä tarvitset. Voit optimoida sovelluksiasi, valvoa resurssikulutusta ja ennakoida järjestelmän käyttöä. Hyötyastenäkymä auttaa sovelluksesi ylläpitäjiä seuraamaan esimerkiksi resurssipiikkejä.
Suomenkielinen ja nopea tuki
Luonnollisesti mukaan tulee Otaverkon asiantunteva ja suomenkielinen tekninen tuki. Voit olla tukeen yhteydessä sähköpostitse vuorokauden ympäri tai puhelimitse palveluaikana. Kun meidän osaamisemme päättyy, kauttamme saat avuksi Red Hatin Enterprise-tasoisen tuen. Voit olla varma, että saat ratkaisun tilanteessa kuin tilanteessa.
Piilota tarkka sisältö

Hinnoittelu

Esimerkkihinnat

Hinta alkaen 990 EUR/kk. Rajaton määrä käyttäjiä ja koko kapasiteetti käytettävissä kiinteällä hinnalla allokoitujen resurssien mukaisesti. Hinta ei sis. ALV. Lopulliseen hinnoitteluun vaikuttaa se, onko ympäristö dedikoitu vai jaettu, resurssien määrä, varmuuskopioinnin taso, palvelutaso ja mahdolliset muut lisäpalvelut.