Lisätietoturvaa ja -työkaluja palveluna

Kun sovelluksesi tarvitsevat vielä laajempaa ja monitahoisempaa tietoturvaa tai usean klusterin hallintaa, saat nekin helposti, nopeasti ja vaivatta – ylläpidettynä ja tuettuna tietenkin.

Yleiskatsaus

Tietoturvaa ja klusterien hallintaa kriittisiin ympäristöihin

Konttien hallinta palveluna ja sovelluskehittäjän palvelualusta ovat tietoturvaltaan riittäviä ratkaisuja useimmissa käyttötapauksissa. On kuitenkin tilanteita, joissa tietoturvaan voi kohdistua monimutkaisempia vaatimuksia, esimerkiksi regulaation tai muiden tuottamien, konteissa ajettavien palveluiden hyödyntäminen osana sovelluskehitysprojektejasi. Näissä tilanteissa on hyvä tietää, että sovelluskehittäjän työkaluihin on mahdollista saada lisätietoturvaa ja -työkaluja.

Suurimmissa ja tietoturva- ja käytettävyysvaatimuksiltaan kovan tason projekteissa tietoturvaa, sääntöjen mukaisuuden valvontaa ja arkkitehtuurin hallintaa automatisoidaan, jolloin ihmisille jää enemmän aikaa luovaan ongelmanratkaisutyöhön. Parhaat asiantuntijat tarvitsevat parhaat työkalut, eivät etsiä niitä itse tai käyttää aikaa työkalujen ylläpitoon.

Hyödyt

Sovelluksesi täyttävät kriittisimmätkin vaatimukset

Tietoturvaa ja hallittavuutta lisäävien automaatiotyökalujen avulla voit tuoda lisäarvoa asiakkaillesi, on sinulla DevOps- tai DevSecOps-tiimejä tai ei. Voit antaa parempia asiakaslupauksia ja sopimussitoumuksia, sekä olla varma siitä, että sovelluksesi täyttää määritellyt vaatimukset. Hyvät työkalut ja riittävä automaatio takaavat, että kaikki toimii määritellyllä tavalla, eikä riski haavoittuvuuksille kasva.
Lokitus, auditointi ja tietoturvaskannaukset
Voit auditoida CI-putkeasi seuraamalla API:n ja UI:n käyttöä. Saat myös integroitua erilaiset haavoittuvuusdetektorit (esim. Clair) automaattisesti skannaamaan kontti-imagesi. Saat hälytykset tunnetuista haavoittuvuuksista automaattisesti.
Päästä päähän hallintaa ja näkyvyyttä
Voit määrittää käyttöön end-to-end-politiikkoja liittyen tietoturvaan, complianceen ja konfiguraatioihin. Useamman klusterin ympäristöissä saat yhdellä työkalulla politiikat käyttöön kaikissa klustereissa, ovat ne sitten on-prem-, hybridi- tai pilviklustereita.Alkaen 5000 euroa / kuukausi. Sovelluskehittäjän palvelualustan ylläpidettynä palveluna. Rajaton määrä käyttäjiä ja koko kapasiteetti käytettävissä kiinteällä hinnalla allokoitujen resurssien mukaisissa rajoissa. Hinta ei sis. ALV. Hinnoitteluun vaikuttaa se, onko ympäristö dedikoitu vai jaettu, varmuuskopioinnin taso, palvelutaso ja mahdolliset muut lisäpalvelut.
Turvallisuutta sovelluksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin
Saat lisää tietoturvaa kriittisiin ympäristöihin etenkin tilanteissa, joissa sovelluksiisi kohdistuvat vaatimukset ovat uniikkeja tai monitahoisia. Tietoturvan ja säännönmukaisuuden valvonnan työkalut tuovat suojaa.
Yhdenmukainen käyttökokemus ja tietoturva hybridiympäristöihin
Saat tiimisi sovelluskehittäjille, ylläpitäjille ja tietoturva-asiantuntijoille yhdenmukaisen, hallitun ympäristön ylläpidettynä. Ei ole väliä, sijaitseeko ympäristö paikallisessa salissa, pilvessä, molemmissa vai useissa eri julkipilvissä, saat yhden rajapinnan kautta kaikki tarpeelliset palvelut ja työkalut sen hyödyntämiseen.

Hinnoittelu

Esimerkkihinnat

Asiakaskohtaisen ympäristön hinta on tyypillisesti noin 3000-5000 EUR/kk. Sisältää sovelluskehittäjän palvelualustan. Rajaton määrä käyttäjiä ja koko kapasiteetti käytettävissä kiinteällä hinnalla allokoitujen resurssien mukaisesti. Hinta ei sis. ALV. Lopulliseen hinnoitteluun vaikuttavat resurssien tarve, varmuuskopioinnin taso, palvelutaso ja mahdolliset muut lisäpalvelut. Ympäristö on saatavilla ainoastaan dedikoituna eli asiakaskohtaisena.