Tietoturvakartoitus

Askarruttaako yrityksenne tietoturvan taso?

Yleiskatsaus

Yrityksen tietoturvakartoitus

Otaverkon tietoturvakartoituksilla saat tilannekuvaraportin yrityksesi nykyisestä tietoturvan tasosta, sekä konkreettiset kehitysehdotukset tilanteen parantamiseksi. Tietoturvakartoitukset voivat kohdistua esimerkiksi Microsoft 365 -ympäristöön tai sisä- ja julkiverkkoonne. Teknisten kartoitusten lisäksi on tärkeää perehtyä myös yrityksenne prosesseihin, kuten dokumentointikäytäntöihin ja käyttöoikeuksien hallintaan.

Tietoturvan huomioiminen on kriittinen osa yrityksenne riskienhallintaa. Tänä päivänä asiakkaanne ovat yhä tietoisempia ja vaativampia mitä tulee tietoturvaan. Koska tietomurtoja tehdään yhä useammin kohdistuen koko toimitusketjuun, osoitat vastuullisuutta kumppaneidesi ja asiakkaittesi suuntaan huolehtimalla omasta tietoturvasta. Parhaimmillaan teet hyvin hoidetusta tietoturvasta yrityksellenne kilpailuedun.

Tietoturvakartoitus on tarpeen silloin, jos et ole aivan varma tietoturvanne nykytilasta. Olet saattanut tunnistaa jo mahdollisia riskejä ja pohdit, millä tolalla yrityksenne kokonaistilanne todellisuudessa on.

Jutellaanko tietoturvakartoituksista?

Jätä vain yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä!
Ota yhteyttä - CTA-osion lomake (Pienempi)

Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen.

Näin se toimii

Tietoturvakartoituksella mielenrauhaa

Olemme avanneet suosituimmat tietoturvakartoituksemme alle. Näitä ovat Microsoft 365 -ympäristön tietoturvakartoitus, haavoittuvuuskartoitus, sekä dokumentaatio- ja prosessikartoitus. Saat kaikista konkreettisen tulosraportin, jotta voit parantaa ja kehittää yrityksesi tietoturvaa parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Riippumatta mistä tietoturvakartoituksesta on kyse, starttaamme aina lyhyellä aloituspalaverilla, jossa käymme läpi käytännöt ja vastuut, ja lyömme yhdessä lukkoon kartoituksen aikataulun. Tyypillisesti kartoituksemme valmistuvat noin kahden viikon kuluessa tarvittavien oikeuksien ja pääsyjen saamisesta. Jatkuvaa tietoturvan katselmointia kannattaa toteuttaa säännöllisesti, sillä tietoturva-uhat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Kertaluonteisten kartoitusten lisäksi saatkin meiltä jatkuvia tietoturvapalveluita hyvän tietoturvan tilan ylläpitämiseksi.

Hinnoittelu

Esimerkkejä tietoturvakartoituksista

Alla esimerkkihintoja suosituimmista palveluistamme. Kartoitus voi koostua joko yhdestä tai useammasta alla kuvatusta osa-alueesta. Aloitetaan keskustelu näiden pohjalta!

Microsoft 365 -tietoturvakartoitus

Investointi alk.
2000
Suurimmalla osaa yrityksiä on käytössä Microsoft 365 -ympäristö, tiedätkö millä tolalla tietoturvanne on jatkuvasti muuttuvassa maailmassa?
  • Kartoitus sisältää:
  • Yleisten tietoturva-asetusten katselmoinnin
  • Käyttöoikeuksien hallinnan arvioinnin
  • Sähköpostin ja tiedostopalveluiden käytäntöjen arvioinnin
  • Teams-asetusten katselmoinnin
  • Sovelluspäivitysten ja sovellushallinnan arvioinnin
  • Varmuuskopiointikäytäntöjen katselmoinnin
  • Lopuksi toimitamme ja käymme yhdessä läpi yksityiskohtaisen raportin löydöksistä sekä mahdollisista toimenpidesuosituksista

Haavoittuvuuskartoitus

Investointi alk.
2000
Tiedätkö mikä on verkkosi tietoturvan tila, tai kuinka todennäköisesti joku työntekijöistä tarttuu kyberhyökkääjän koukkuun? Millaisia haavoittuvia kohtia sinun yrityksessäsi mahdollisesti on?
  • Kartoitus sisältää:
  • Hyökkäyspinta-alan tunnistaminen ja dokumentointi (sisä-ja julkiverkko)
  • Haavoittuvuusskannaus yhdessä määritellyille järjestelmille
  • Lopuksi toimitamme ja käymme yhdessä läpi yksityiskohtaisen raportin löydöksistä sekä mahdollisista toimenpidesuosituksista

Dokumentaatio- ja prosessikartoitus

Investointi alk.
2000
Askarruuttako se millä tolalla tietohallintonne arjen käytännöt ovat suhteessa alan parhaisiin käytänteisiin? Entä monilla tuskaa tuottava dokumentaationhallinta?
  • Kartoitus sisältää:
  • Dokumentaation läpikäyminen (IT-infrastruktuuri)
  • Asiantuntijahaastattelu liittyen yleisiin käytäntöihin ja toimintatapoihin
  • Lopuksi toimitamme ja käymme yhdessä läpi yksityiskohtaisen raportin löydöksistä sekä mahdollisista toimenpidesuosituksista

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua:

Onko sinulla haaste, johon kaipaisit IT-konsultin näkemystä? Liittyipä tarpeesi pilvisiirtymään, tietoverkkoihin tai tietoturvaan, kokeneet IT-konsulttimme ovat aina valmiita auttamaan!

Tutustu IT-konsultointiin