Tuottavuus ja tiedonhallinta

Anna meidän auttaa Microsoft Power Platform-, Copilot-, SharePoint- ja OneDrive-kehityshankkeissa!

Yleiskatsaus

Pakollinen paha vai yrityksesi kilpailuetu?

Kaipaatko spesifiä osaamista tietohallintosi tueksi? Tietotyön osaamisvaatimukset ovat muuttumassa. Siinä missä aiemmin asiantuntijan tuli substanssin lisäksi osata käyttää sujuvasti toimisto-ohjelmistoja, esimerkiksi Wordiä tai Excelin makroja, yhä nopeutuva ja tietointensiivisempi työelämä vaatii uusina taitoina Copilotin hyödyntämistä tai yksinkertaisten rutiinitehtävien automatisointia esimerkiksi Microsoft Power Platformilla.

Muutos edellyyttää myös tietohallinnolta uuden kehittämistä. Otaverkon tuottavuus- ja tiedonhallintapalveluilla saat apua niin yksittäisen prosessin automatisointiin kuin laajempaan intra-kokonaisuuteenkin. Monille organisaatioille käyttöoikeudet, tiedonhallinta, metatiedot ja tiedostoversiot ovat pakollisia pahoja, joiden kuitenkin tulisi olla kunnossa tekoälyn ja modernin työn (Modern Work) aikakaudella. Ilman panostamista näihin, et saa kaikkea hyötyä irti moderneista työkaluista ja tekoälystä, päästät kilpailijasi ohitsesi, ja samalla vaarannat yrityksesi tietoturvan, tietosuojan ja jatkuvuuden.

Kaikessa tässä sertifioituneet asiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan. Meiltä saat kokeneen asiantuntijan erikoisosaamista, emmekä koskaan myy sellaista mitä et tarvitse.

Jutellaanko lisää?

Jätä vain yhteystietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä!
Ota yhteyttä - CTA-osion lomake (Pienempi)

Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen.

Näin se toimii

Näkökulmia matalalla kynnyksellä

Tuottavuus- ja tiedonhallintahankkeet lähtevät liikkeelle tyypillisesti tavoitteiden ja nykytilanteen kartoittamisella. Kartoituksen tuotoksena saat organisaatiollesi tavoitteitasi vision ja karkean roadmapin siitä, miten saat vietyä yrityksenne työskentelytavat nykytilanteesta uudelle levelille.

Ensikartoitus on aina maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Asiantuntijamme antavat kartoituksen jälkeen ratkaisuehdotuksen jatkosta. Ratkaisuehdotuksen pohjalta teidän on helppo lähteä johtamaan tarvittavia toimenpiteitä ja projekteja. Ehdotuksemme ovat aina yhtä yksilöllisiä kuin liiketoimintasi ja sen prosessit.

Hinnoittelu

Esimerkkitoteutuksia

Alla kuvattu kolme esimerkkitoteutustamme. Hinnat ovat suuntaa antavia.

Kevyt Intranet

Investointi alk.
5000
  • Tarvekartoitus
  • Määrittely
  • Toteutus ja testaus
  • Pääkäyttäjäkoulutus

Prosessiautomaatio Power Platformilla

Investointi alk.
1500
  • Vaatimusmäärittelytyöpaja
  • Suunnittelu
  • 1-3 työtehtävän automatisointi
  • Power user -koulutus

Copilot for Microsoft 365 käyttöopastus

Investointi alk.
450
  • Yhteissuunnittelu
  • Asiakaskohtainen esittely ja demo
  • Käyttöopastus
  • Pyydä tarjous myös Copilotin tietoturvallisesta käyttöönotosta!

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua:

Pelkkiä lisenssejä vai vastuullasi oleva ympäristö? Tietoturva on tärkeämpää kuin koskaan, siitä huolimatta vain harva tiedostaa pilvenkin vaativan aktiivista kehitys- ja ylläpitotyötä.

Tutustu Microsoft 365 jatkuviin palveluihin!