Copilot for Microsoft 365 tukee nyt suomen kieltä 

Ajankohtaiset kuulumiset
Janne Pihlajamäki

Suomen kielen tuki 

Microsoft julkaisi maanantaina pitkän listan uusista virallisista kieliversioista, joista yksi oli suomen kieli. Käytännössä suomenkielisen tuen tarjoaminen tuo suomenkielisille organisaatioille mahdollisuuden hyödyntää Copilotia suomeksi kaikessa laajuudessaan. Aiemmin, kun komennot on täytynyt antaa englanniksi, ne voidaan jatkossa antaa suomeksi ja hyödyntää paremmin suomenkielisiä aineistoja sekä materiaaleja työskentelyssä. 

Käyttäjät opettavat toisiaan ja Copilotia 

Copilot for Microsfot 365 ei välttämättä vielä ymmärrä kaikkia suomen kielen puhekielen ilmaisuja tai kielellisiä normeja, mutta se kehittyy ja sitä kehitetään jatkuvasti. Käyttäjät voivat nyt antaa palautetta ja opettaa tekoälyä työskentelemään sujuvasti suomen kielellä. Copilotia kehitetään hurjaa vauhtia ja uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti. Siksi nyt onkin hyvä aika hypätä kelkkaan mukaan. 

Ota tekoälykaveri mukaan työskentelyyn 

Jos olette jo päättäneet ottaa Copilotin käyttöön, autamme teitä ja voitte tilata lisenssit meiltä. Lisenssitilaukset voit tehdä laittamalla meille tilauksen osoitteeseen palvelut@otaverkko.fi 

Yhden M365 Copilot-lisenssin hinta on 337,20 € / vuosi. Lisenssejä on mahdollista hankkia ainoastaan vuositilauksena. 

Jos vielä epäröitte, järjestämme teille mielellämme demon. Demon aikana pääsette konkreettisesti näkemään ja kokeilemaan Copilot for Microsoft 365 ominaisuuksia työkäytössä. 

Lue seuraavaksi: