Mikä on Otaverkon AI-yhteisö?

Liittymällä mukaan AI-yhteisöön saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua uusimpiin tuotteisiimme ja palveluihimme ennen muita. Pääset yhdessä muokkaamaan, kehittämään ja oppimaan Microsoft 365 Copilotin käyttömahdollisuuksista asiantuntijatyössä.

Mitä hyötyä yhteisöstä on?

Yhteisön jäsenenä sinulla on eturivin paikka oppia ja vaikuttaa tekoälyn käyttömahdollisuuksiin yrityksessänne.

1. Ennakko-info: Saat ensimmäisten joukossa tietoa ja ideoita uusista mahdollisuuksista.

2. Vaikuttaminen: Voit antaa suoraa palautetta ja osallistua päätöksentekoon äänestämällä sekä vastaamalla kyselyihin, jotka ohjaavat tuote- ja palvelukehitystämme.

3. OPI: Yhteisössä jokainen voi saada uusia ideoita sekä käyttökohteita missä hyödyntää tekoälyä ja kehittää sitä kautta omaa työtään.

Miten yhteisö toimii? Käytämme Microsoft Teamsia yhteisömme alustana. Täällä luomme yksityisen ryhmän, johon kutsumme kaikki jäsenet. Teamsin kautta voit:

Tietosuoja ja yksityisyys: Huomioithan, että alustalla toimiminen edellyttää avoimuutta – et voi olla anonyymi. Muut jäsenet näkevät vähintään sähköpostiosoitteesi, joten varmistamme yhdessä avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Aikataulu ja edellytykset

Pilottiryhmä tulee kestämään kuukauden, jonka aikana jäsenet pääsevät viikoittain kommentoimaan, äänestämään tai keskustelemaan tekoälyyn liittyvistä ratkaisuista tai palveluista. Tavoitteena on kuitenkin jatkaa yhteisöä pidempään, jos kokeilu koetaan toimivaksi.

Pilotti startataan 12.8. jolloin kaikki ilmoittautuneet tulevat saamaan kutsun Teams kanavalle.

Yhteisössä ei toimita anonyymisti, mutta keskustelu pidetään ryhmän sisällä.

Liity mukaan!

Oletko valmis vaikuttamaan ja kehittämään tulevaisuuden tekoälyratkaisuja? Liity Otaverkon AI-yhteisöön! P.S Pilottiryhmään mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, jotta voimme säilyttää luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin.

Liity Otaverkon AI-yhteisöön!

Liity Otaverkon AI-yhteisöön
Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen.

Tuomas Sillanpää

Hei vain!

Toimin Otaverkolla myynnin parissa ja Otaverkon AI- yhteisö on osa minun liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa.

Tavoitteena on luoda parempia palveluita ja kasvattaa sitä kautta asiakastyytyväisyyttä.

Kiva jos pääset osallistumaan!

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

tuomas.sillanpaa@otaverkko.fi