Tule meille töihin

Teemme Otaverkosta toinen toisillemme parhaan työpaikan. Jos intohimosi on IT:ssä, saat kiksejä toisten auttamisesta, etkä usko ratkaisemattomiin ongelmiin, saatat hyvinkin olla tuleva työkaverimme.
Avoimet paikat
26
vuotta toimintaa
20+
ammattilaista
4
Great Place To Work -listasijoitusta
4
vuotta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti
10
vuotta Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatti
4
vuotta Future Workplaces -sertifikaatti

Otaverkko työpaikkana lyhyesti

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistus- ja asiantuntijapalveluihin. Otaverkkolaiset ymmärtävät, että IT ei ole pelkästään mustan ruudun äärellä istumista, vaan siitä on oltava konkreettista hyötyä myös asiakkaidemme liiketoimintaan.

Haluamme, että Otaverkko koostuu ennen kaikkea hyvistä tyypeistä, jotka ovat motivoituneita, intohimoisia ja tavoitteellisia oman työnsä suhteen ja ovat valmiita laittamaan kädet saveen asiakkaidemme eteen – asiakaspalveluhenkisyyttä unohtamatta. Meillä panostetaan ennen kaikkea siihen, että kaikki työntekijät saavat tehdä itselleen merkityksellistä työtä hyvässä porukassa. Etsimme ennen kaikkea ihmisiä, jotka vievät meitä yhtiönä ja ihmisinä eteenpäin. Heitä, jotka ovat itse esimerkillään luomassa yhtä Suomen parhaista työpaikoista.

Oletko sinä seuraava Otaverkkolainen? Osaavia tekijöitä tarvitaan aina, joten vaikka meillä ei olisi juuri nyt julkaistu avointa paikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Miksi Otaverkko?

  • Saat työpöydällesi merkityksellisiä ja monipuolisia työtehtäviä. Mahdollisuus muokata omaa työnkuvaa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.
  • Pystyt konkreettisesti kehittämään asiakasyritystemme liiketoimintaa IT:n avulla
  • Asiakaslähtöinen työtapa – meillä teknologian takana on aina ihminen, saat tehdä töitä suoraan mahtavien asiakkaidemme kanssa
  • Vaikutusmahdollisuudet – saat takuulla oman äänesi kuulumaan
  • Saat vapauden tehdä työtehtäväsi sieltä mistä parhaiten koet
  • Saat sovitettua työn ja vapaa-ajan keskenään
  • Kuukausittaiset liikunta- tai hierojaedut
  • Yhteiset aamupalapalaverit ja illanvietot

Tutustu Otaverkkolaisten uratarinoihin

Avoimet paikat

Alle olemme listanneet kaikki avoinna olevat työtehtävämme. Jos uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, mutta et ole varma vastaako osaamisesi ilmoitustamme tai jokin muu asia mietityttää, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ilmoituksessa olevan lomakkeen kautta. Voit myös lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.
Avoin hakemus
Mikäli juuri nyt ei ole osaamistasi vastaavaa tehtävää avoinna, mutta uskot olevasi tuleva Otaverkkolainen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit lähettää hakemuksen, CV:n tai ihan vain linkin LinkedIn-profiiliisi ja palaamme kanssasi asiaan.