Kenelle? IT-päättäjät, johto.

Miksi?

  1. Opit varautumaan ja ennaltaehkäisemään tietomurtojen tapahtumista.
  2. Tiedät, mitä huomioida, jos pahin kuitenkin tapahtuu.
  3. Saat konkreettiset vinkit tietomurtojen estämiseen.
  4. Voit kysyä asiantuntijoilta tietomurtoihin liittyviä kysymyksiä.

Milloin? Torstaina 6.6. klo 10.00–11.00.

Ilmoittaudu tapahtumaan maanantaihin 3.6. mennessä! Tapahtuman osallistujille jaetaan tallenne tapahtumasta.

Ota yhteyttä - Varaudu tietomurtoon webinaari
Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen.

Tapahtumassa keskustelevat

Panelisti

Lenni
Laukkanen

Varatoimitusjohtaja

Lenni Laukkanen kuvailee itseään teknologiaorientoituneeksi ihmis-ihmiseksi ja on tehnyt IT:tä jo kolmella eri vuosikymmenellä ja useissa erilaisissa rooleissa aina koodarin kengistä johtajaksi.

Lenni luotsaakin tällä hetkellä Otaverkkoa eteenpäin tavalla, jossa keskiössä ovat IT:n turvallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys.

Panelisti

Ville
Korhonen

Senior Sales Engineer

Ville Korhonen on WithSecuren tietoturva-asiantuntija, joka on toiminut erilaisissa myynnin ja teknisen asiantuntijan tehtävissä yli 10 vuotta.

Ville on esiintynyt useissa alan webinaareissa ja tapahtumissa jakaen tietoa hyökkäysmenetelmistä ja parhaita käytäntöjä tietoturvan parantamiseksi.

Keskustelua ohjaa

Janne
Pihlajamäki

Asiakkuusjohtaja

Janne Pihlajamäki tuntee asiakkaiden IT-arjen kuin omat taskunsa, kiitos useiden satojen asiakastapaamisten.

Siksi tämä johtaja tietää, millaisiin kysymyksiin ja haasteisiin panelisteilta toivotaan vastauksia ja avointa keskustelua.

Kokoamme yhteen WithSecuren ja Otaverkon kokeneet asiantuntijat keskustelemaan tietomurroista ja niihin varautumisesta, sekä kysymme heiltä, miten he ovat itse varautuneet.

Tilastollisesti joudumme kaikki jossain kohtaa elämäämme tietomurron kohteeksi, ellemme ole jo joutuneet. Silloin on kyse pelkästään siitä, miten toimimme sillä hetkellä ja miten voimme palautua siitä.

Jos tietomurto varautumisesta huolimatta sattuu, miksi ensimmäiset 72 tuntia ovat kriittisiä? Mitkä ovat keskustelijoiden tärkeimmät huomiot tietomurron sattumisen hetkelle? Miten NIS2 muuttaa tietoturvakenttää? Entä miltä tulevaisuus näyttää?

Tässä paneelikeskustelumaisessa webinaarissa ei keskustella teknologioiden paremmuudesta vaan itse asiasta. Asiantuntijat jakavat parhaita vinkkejä ja avaavat, miksi kyberhyökkäyksiin varautuminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Osallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä niin etukäteen kuin webinaarin aikana.

Ota yhteyttä - Varaudu tietomurtoon webinaari
Lähettämällä viestin hyväksyt rekisteriselosteen.