Yhteiskuntavastuuta Team Rynkeby Espoon sponsorina

Ajankohtaiset kuulumiset
Lenni Laukkanen

Miksi tuemme syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään Team Rynkeby Espoon sponsoroinnin kautta? Ja miksi Team Rynkeby Espoon joukkue polkee ensi heinäkuussa polkupyörällä Pariisiin?

Team Rynkeby on hyväntekeväisyyshanke. Espoon joukkue polkee heinäkuussa Helsingistä Pariisiin saadakseen näkyvyyttä AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva Ry:lle ja yrityksiä tukemaan järjestöjen toimintaa. Joukkueen jäsenet vastaavat itse treeni- ja matkakulujensa rahoittamisesta, joten yritysten hankkeelle antama sponsorisopimuksen mukainen tuki menee näille järjestöille, jotka tekevät työtä syöpää sairastavien lasten ja heidän perheidensä tukemiseksi.

Otaverkko on läpi 25-vuotisen historiansa ottanut yritysten yhteiskuntavastuun vakavasti – onhan yhtiö saanut alkunsa otaniemeläisen tiedeyhteisön tieteellisenä tutkimushankkeena. Nykyisin yhtiö on yrittäjävetoinen IT-ulkoistuksia ja sovelluskehitysalustoja tarjoava markkinaehtoinen toimija, mutta halu rakentaa tulevaisuuden parempaa maailmaa on edelleen vahva.

Näemme, että yksi osakeyhtiön tehtävä on tuottaa vaurautta ja hyvinvointia tuleville sukupolville. Yhtenä osana tätä tekemistä olemme tukeneet eri järjestöjen kautta esimerkiksi vähävaraisia lapsiperheitä. Olemme alkaneet tukea myös nuoria urheilijoita yhtenä tavoitteena tuoda esiin liikunnallisen ja aktiivisen elämäntavan merkitystä hyvinvoinnin lähteenä.

Team Rynkeby-toiminnassa yhdistyvät molemmat päämäärät: tukea tarvitsevien lasten rinnalla kulkeminen ja liikunnallinen elämäntapa, hyvinvoinnin ja positiivisuuden hakeminen sen kautta. Onpa taustalla myös se tieteellinen lähtökohtamme, esimerkiksi yksi Sylvan toiminnan lähtökohdista on tuottaa ja jakaa tutkimustietoa syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä tilanteesta.

Koemme tämän mahdollisuutena paitsi tehdä hyvää, olla esimerkkinä myös muille siitä, mikä tässä elämässä on tärkeää: tulevien sukupolvien hyvinvointi ja nykyisten sukupolvien oleminen toinen toistensa tukena ja apuna hyvinvoinnin ja onnen tavoittelussa.

Toivo, rohkeus ja elämänilo ovat jotain, mitä ihmiset tuottavat toinen toisilleen, parempi maailma rakennetaan yhdessä, ei yksin.

Lue seuraavaksi: