Me olemme Otaverkko

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistus- ja asiantuntijapalveluihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme tukenasi sekunneissa aina, kun sitä tarvitset.

Miksi Otaverkko?

Markkina on pullollaan erilaisia ja eri kokoisia IT-palveluiden tarjoajia, joiden valikoimaan hukut helposti. Palvelukuvauksista on toisinaan vaikea ymmärtää, mitä yrityksesi todella tarvitsee ja minkä konkreettisen ongelman IT-tarjoajat pystyvät ratkaisemaan – tämä on väärin.

Me Otaverkolla haluamme hävittää kaiken monimutkaisuuden ja mystisyyden IT-palveluiden ympäriltä. Sinun kuuluu ymmärtää, minkä kipupisteen eri palvelut poistavat sinun ja kollegoidesi arjesta.

Kun IT:n ympäriltä häädetään tekninen ammattijargon, se muuttuu yllättäen yksinkertaiseksi ja helpoksi. Ymmärtämällä sen, mitä tarvitset, saat liiketoimintaan säästöjä ja lisätehoja sekä ennen kaikkea toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

Voimme päästä yhdessä tilanteeseen, jossa sinun ei tarvitse enää tapella toimimattomien laitteiden ja yhteyksien kanssa. Aikasi ei kulu useiden ulkoistuskumppaneiden työn koordinointiin, vaan saat apua aina yhdestä paikasta. Verkkoyhteydet ovat turvallisia ja lisenssit sekä laitevalinnat on tehty juuri oikeaan tarpeeseen parhaalla mahdollisella hinnalla. Voit yksinkertaisesti luottaa, että liiketoiminta ei kyykkää huonosti hoidetun IT:n takia.

Arvomme

Otaverkon arvot

Me kaikki Otaverkkolaiset olemme yhdessä määrittäneet arvot, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme, niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin parhaaksi.
Ota selvää

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti. Asiantuntijoina arvokkain myyntivalttimme on näkemys. Siksi meidän tulee ymmärtää mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää ja mitä hyötyä tai haittaa siitä on asiakkaillemme. Jokainen meistä seuraa aktiivisesti toimialamme kehitystä ja tekee tulevaisuudesta itsellemme, kollegallemme ja asiakkaillemme ymmärrettävän. Kun opit jotain uutta, jaa se kaikille.

Osaamisemme ja näkemyksemme ansiosta meidät tunnetaan korkeasta ammattitaidosta. Toimialallamme tämän päiväinen osaaminen on huomenna vanhaa, siksi jokainen meistä kehittää itseään jatkuvasti. Opimme parhaiten työtä tekemällä ja kollegoilta, mutta tarvittaessa sertifioimme osaamisemme voidaksemme näyttää myös asiakkaillemme sen mitä osaamme.

Osaamisen jakaminen on jokaiselle otaverkkolaiselle kunnia-asia. Me uskallamme myös kokeilla uusia asioita, silläkin uhalla, että joskus voi tapahtua virheitä. Epäonnistumisen tai virheen hetkellä, otamme selvää, mikä meni pieleen. Käännämme tilanteen positiiviseksi oppimalla siitä, kasvattamalla omaa ja muiden osaamista ja ymmärrystä.

Ota aloite

Menestymme, kun jokainen tekee aktiivisesti töitä asiakkaidemme eteen. Meidän tulee jatkuvasti tehdä rohkeita avauksia, niin uusille, kuin nykyisille asiakkaillemme. Emme koskaan jätä tilaisuutta käyttämättä, kun näemme, että meistä ja osaamisestamme voisi olla hyötyä.

Jokainen otaverkkolainen osallistuu aktiivisesti toimintamme ja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen ja jokaisella on oikeus ja velvollisuus tuoda esiin ideoita ja uusia näkökulmia. Ei ole niin pientä ideaa, ettei siitä voisi tehdä aloitetta. Meillä vaikeneminen ei todellakaan ole kultaa, vaan tiedon jakaminen timanttia. Jos näet, että jokin asia ei toimi, korjaa se. Jos et itse osaa, kerro ongelmasta henkilölle, jonka kanssa yhdessä voitte korjata asian.

Kannamme yhdessä vastuun Otaverkon ja asiakkaidemme menestyksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että emme jaa töitä sun ja mun töihin, vaan puhumme meidän töistämme. Olemme aktiivisia ja tartumme toimeen. Kun otat asian hoitaaksesi, hoidat sen tyylillä loppuun.

Kyllä maailmaan puhetta mahtuu, teoista meidät tunnetaan.

Ota huomioon

Huomioon ottaminen ei tarkoita meille pelkästään sitä, että meillä kukaan ei jättäydy yksin, eikä ketään jätetä yksin. Ennen kaikkea se tarkoittaa sitä, että sidosryhmät ja asiakkaat voivat luottaa toimintamme olevan rehellistä, avointa ja läpinäkyvää. Otamme toisemme, asiakkaamme ja kumppanimme huomioon. Kohtaamme heidät ihmisinä.

Ihmisinä me kaikki olemme yksilöitä ja sellaisena arvokkaita. Otamme aina huomioon toisen ihmisen ja kohtelemme häntä arvostavasti ja hyvin. Toimimme kaikkia kohtaan tasa-arvoisesti. Emme suvaitse syrjintää syntyperän, iän, sukupuolen, rodun, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Tiedämme, että Otaverkon joukkue on vahva vain yhdessä. Yhdessä tekemällä opimme ja innovoimme. Teemme yhdessä myös kumppaneidemme kanssa. Otamme työkaverit, asiakkaat ja kumppanit mukaan tekemiseen. Teemme ja opimme yhdessä, yhdessä kehitämme asiakkaidemme ja omaa liiketoimintaamme. Otaverkko ei jätä ketään yksin.

Keskeiset toimintaa ohjaavat periaatteemme

Asiakaspalveluun ja -tyytyväisyyteen panostaminen

Me ajattelemme, että tyytyväiset työntekijät tuovat mukanaan tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtäminen, proaktiivisuus ja lyhyet vastausajat ovat osa meidän DNA:tamme. Tekoälyn ja robotiikan aikakaudella meillä asiakaspalvelussa vastaa aina ihminen.

Yhdessä tekeminen

Meidän tehtävämme on ymmärtää parhaiten IT:tä ja teidän omaa liiketoimintaanne. Yhdessä tekemällä ja kehittymällä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Jatkuva parantaminen

Tuottavuus- ja tekoälytyökalujen hyödyntäminen, pilvistrategia ja tietoturvauhkiin varautuminen. Nämä kaikki edellyttävät jatkuvaa parantamista. Me Otaverkossa olemme sitoutuneet tasalaatuiseen jatkuvaan kehittymiseen, matkassamme pysyt ajan hermoilla moderneista IT-ratkaisuista.

Läpinäkyvyys

IT-jargon, epäselvä vastuunjako, epämääräinen hinnoittelu ja epätietoisuus oman ympäristön tilasta. Kuulostaako tutulta? Meidän tehtävämme on poistaa tämä kaikki hähmäisyys. Emme tarjoa mitään, mitä et oikeasti tarvitse.

Tarinamme

1997
Otaverkko perustetaan, MediaPoli-tietoverkkoprojekti
1998
Otaverkko hankkii ja asentaa ensimmäisenä Euroopassa kampuksen laajuisen Gigabit-verkon
1999
Kampuksen laajuinen langaton verkko toteutetaan Martnodeilla (IPv6 ja Mobile IP roaming)
2003
Ensimmäinen konesali, johon asiakkaalla on itsenäinen pääsy
2005
Kokonaisulkoistukset, palveluvalikoima laajenee loppukäyttäjien tukeen
2007
Laatujärjestelmän systemaattinen kehitys alkaa
2010
ITIL vahvemmin käyttöön, systemaattinen prosessikehitys ja laatujärjestelmän kehitys
2015
Omistuspohja muuttuu, Aalto-yliopisto luopuu omistuksestaan, pääomistajat ovat Kjell Selenius ja Tuomo Karhapää
2015
Tuomo Karhapää toimitusjohtajaksi
2016
Yrityskulttuurin kehittämisprojekti, uudet arvot
2020
Great Place To Work -tutkimuksessa 5. sija ensimmäisellä osallistumiskerralla
2021
Yhtiön historian merkittävin organisaatiouudistus, prosessi- ja projektityö eriytettiin
2021
Kauppalehden Kestomenestyjä 10 vuotta
2022
ISO 27001- ja ISO 27701-tietoturvasertifioituminen
2023
AYY ja CSC luopuvat omistuksistaan, Otaverkosta tulee täysin yrittäjävetoinen yhtiö
2023
Uudella strategialla käynnistyy matka konesaleista pilveen
Jatka lukemista

Me olemme Otaverkko

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistus- ja asiantuntijapalveluihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme tukenasi sekunneissa aina, kun sitä tarvitset.
Siirry rekrysivulle