Me olemme Otaverkko

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistuspalveluihin ja sovelluskehitysympäristöihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme tukenasi sekunneissa aina, kun sitä tarvitset.

Miksi Otaverkko?

Markkina on pullollaan erilaisia ja eri kokoisia IT-palveluiden tarjoajia, joiden valikoimaan hukut helposti. Palvelukuvauksista on toisinaan vaikea ymmärtää, mitä yrityksesi todella tarvitsee ja minkä konkreettisen ongelman IT-tarjoajat pystyvät ratkaisemaan – tämä on väärin.

Me Otaverkolla haluamme hävittää kaiken monimutkaisuuden ja mystisyyden IT-palveluiden ympäriltä. Sinun kuuluu ymmärtää, minkä kipupisteen eri palvelut poistavat sinun ja kollegoidesi arjesta.

Kun IT:n ympäriltä häädetään tekninen ammattijargon, se muuttuu yllättäen yksinkertaiseksi ja helpoksi. Ymmärtämällä sen, mitä tarvitset, saat liiketoimintaan säästöjä ja lisätehoja sekä ennen kaikkea toimintavarmuutta ja turvallisuutta.

Voimme päästä yhdessä tilanteeseen, jossa sinun ei tarvitse enää tapella toimimattomien laitteiden ja yhteyksien kanssa. Aikasi ei kulu useiden ulkoistuskumppaneiden työn koordinointiin, vaan saat apua aina yhdestä paikasta. Verkkoyhteydet ovat turvallisia ja lisenssit sekä laitevalinnat on tehty juuri oikeaan tarpeeseen parhaalla mahdollisella hinnalla. Voit yksinkertaisesti luottaa, että liiketoiminta ei kyykkää huonosti hoidetun IT:n takia.

Arvomme

Otaverkon arvot

Me kaikki Otaverkkolaiset olemme yhdessä määrittäneet arvot, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme, niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin parhaaksi.
Ota opiksi

Meidät tunnetaan henkilöstömme korkeasta ammattitaidosta. Toimialallamme tämän päiväinen osaaminen on huomenna vanhaa, siksi jokainen meistä kehittää itseään jatkuvasti. Opimme parhaiten työtä tekemällä ja kollegoilta, mutta tarvittaessa sertifioimme osaamisemme voidaksemme näyttää myös asiakkaillemme sen mitä osaamme. Osaamisen jakaminen on jokaiselle otaverkkolaiselle kunnia-asia. Me uskallamme myös kokeilla uusia asioita, silläkin uhalla, että joskus voi tapahtua virheitä, mutta me opimme virheistä. Asiakkaamme hyötyvät korkeasta ammattitaidostamme.

Ota koppi

Kannetaan yhdessä vastuu organisaation menestyksestä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ei jaeta töitä sun ja mun töihin, vaan puhutaan meidän töistä. Ollaan aktiivisia ja tartutaan toimeen. Tehdään kaikki ne asiat, mitä meidän pitää tehdä, jotta asiakkaamme ja me menestyisimme. Kun otat asian hoitaaksesi, hoida se tyylillä loppuun. Kyllä maailmaan puhetta mahtuu, teoista meidät tunnetaan.

Ota aloite

Meidän tulee jatkuvasti tehdä rohkeita avauksia niin uusille kuin nykyisille asiakkaillemme. Haetaan yhdessä systemaattisesti uusia kumppaneita, eikä koskaan jätetä tilaisuutta käyttämättä, kun näemme, että meistä ja osaamisestamme voisi olla hyötyä. Jokainen otaverkkolainen osallistuu aktiivisesti toimintamme kehittämiseksi ja jokaisella on oikeus ja velvollisuus tuoda esiin ideoita toimintamme kehittämiseksi. Ei ole niin pientä ideaa, ettei siitä voisi tehdä aloitetta. Meillä vaikeneminen ei todellakaan ole kultaa, vaan tiedon jakaminen timanttia. Jos näet, että jokin asia ei toimi, korjaa se. Jos et itse osaa, kerro ongelmasta henkilölle, jonka kanssa yhdessä voitte korjata asian.

Ota huomioon

Olemme kaikki yksilöitä ja sellaisena arvokkaita. Ota aina huomioon toinen ihminen, oli hän kollegasi, asiakkaamme tai kumppanimme ja kohtele häntä arvostavasti ja hyvin. Toimi kaikkia kohtaan tasa-arvoisesti. Emme suvaitse syrjintää esimerkiksi syntyperän, iän, sukupuolen, etnisen taustan, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Ota mukaan

Otaverkko muodostuu huippuosaajista, mutta vahvoja olemme vain yhdessä. Yhdessä tekemällä opimme ja innovoimme. Teemme yhdessä myös kumppaneidemme kanssa. Ota työkaverisi mukaan kaikkeen tekemiseen ja jos joku pyytää päästä mukaan, niin ole ehdotukselle avoin. Otaverkossa ei ketään jätetä yksin, eikä kukaan jättäydy yksin.

Ota selvää

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti. Tuottaaksemme lisäarvoa asiakkaillemme, tulee meidän ymmärtää mihin suuntaan maailma seuraavaksi pyörähtää ja mitä hyötyä tai haittaa siitä on asiakkaillemme. Jokaisen meistä tulee aktiivisesti seurata toimialamme kehitystä ja tehdä tulevaisuudesta itsellemme, kollegallemme ja asiakkaillemme ymmärrettävä. Kun opit jotain uutta, jaa se kaikille.

Keskeiset toimintaa ohjaavat periaatteemme

Asiakaspalveluun ja -tyytyväisyyteen panostaminen

Me ajattelemme, että tyytyväiset työntekijät tuovat mukanaan tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtäminen, proaktiivisuus ja lyhyet vastausajat ovat osa meidän työntekijöidemme DNA:ta. Tekoälyn ja robotiikan aikakaudella meillä asiakaspalvelussa vastaa aina ihminen.

Yhdessä tekeminen

Meidän tehtävämme on ymmärtää parhaiten IT:tä ja teidän omaa liiketoimintaanne. Yhdessä tekemällä ja kehittymällä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Jatkuva parantaminen

Tuottavuustyökalujen hyödyntäminen, pilvistrategia ja tietoturvauhkiin varautuminen. Nämä kaikki edellyttävät jatkuvaa parantamista. Me Otaverkossa olemme sitoutuneet tasalaatuiseen jatkuvaan kehittymiseen, matkassamme pysyt ajan hermoilla moderneista IT-ratkaisuista.

Läpinäkyvyys

IT-jargon, epäselvä vastuunjako, epämääräinen hinnoittelu ja epätietoisuus oman ympäristön tilasta. Kuulostaako tutulta? Meidän tehtävämme on poistaa tämä kaikki hähmäisyys. Emme tarjoa mitään, mitä et oikeasti tarvitse.

Tarinamme

1997
Otaverkko perustetaan, MediaPoli-tietoverkkoprojekti
1998
Otaverkko hankkii ja asentaa ensimmäisenä Euroopassa kampuksen laajuisen Gigabit-verkon
1999
Kampuksen laajuinen langaton verkko toteutetaan Martnodeilla (IPv6 ja Mobile IP roaming)
2003
Ensimmäinen konesali, johon asiakkaalla on itsenäinen pääsy
2005
Kokonaisulkoistukset, palveluvalikoima laajenee loppukäyttäjien tukeen
2007
Laatujärjestelmän systemaattinen kehitys alkaa
2010
ITIL vahvemmin käyttöön, systemaattinen prosessikehitys ja laatujärjestelmän kehitys
2015
Omistuspohja muuttuu, Aalto-yliopisto luopuu omistuksestaan, pääomistajat ovat Kjell Selenius ja Tuomo Karhapää
2015
Tuomo Karhapää toimitusjohtajaksi
2016
Yrityskulttuurin kehittämisprojekti, uudet arvot
2017
Laadunhallintajärjestelmän ISO 9001 -sertifiointi
2020
Great Place To Work -tutkimuksessa 5. sija ensimmäisellä osallistumiskerralla
2021
Yhtiön historian merkittävin organisaatiouudistus, prosessi- ja projektityö eriytettiin
2021
Kauppalehden Kestomenestyjä 10 vuotta
2022
OpenShift, palvelukehitys laajenee sovelluskehitysinfraan
2022
ISO 27001 ja ISO 27701 tietoturvasertifioituminen
Jatka lukemista

Me olemme Otaverkko

Olemme IT-palvelutalo, joka on erikoistunut IT-ulkoistuspalveluihin ja sovelluskehitysympäristöihin. Me Otaverkossa teemme IT:stä yksinkertaista ja teemme aina töitä ihmiseltä ihmiselle. Laitamme laitteet ja yhteydet pelaamaan ja olemme tukenasi sekunneissa aina, kun sitä tarvitset.
Siirry rekrysivulle