Webinaari: Varaudu tietomurtoon. Mitä tehdä, jos pahin tapahtuu?

Tapahtumat
Lotta Makkonen

Kokoamme yhteen WithSecuren ja Otaverkon kokeneet asiantuntijat keskustelemaan tietomurroista ja niihin varautumisesta, sekä kysymme heiltä, miten he ovat itse varautuneet? Tässä torstaina 6.6.2024 järjestettävässä paneelikeskustelumaisessa webinaarissa ei keskustella teknologioiden paremmuudesta, vaan itse asiasta. 

Saat konkreettisia vinkkejä

Tilastollisesti joudumme kaikki jossain kohtaa elämäämme tietomurron kohteeksi, ellemme ole jo joutuneet. Silloin on kyse pelkästään siitä, miten toimimme sillä hetkellä ja miten voimme palautua siitä.

Jos tietomurto varautumisesta huolimatta sattuu, miksi ensimmäiset 72 tuntia ovat kriittisiä? Mitkä ovat keskustelijoiden tärkeimmät huomiot tietomurron sattumisen hetkelle? Miten NIS2 muuttaa tietoturvakenttää? Entä miltä tulevaisuus näyttää?

Webinaari järjestetään torstaina 6.6. klo 10-11.00. Kaikille ilmoittautuneille jaetaan tallenne tapahtumasta.

Tapahtumassa keskustelevat

Ville Korhonen

Senior Sales Engineer

Ville on WithSecuren tietoturva-asiantuntija, joka on toiminut erilaisissa myynnin ja teknisen asiantuntijan tehtävissä yli 10 vuotta.

Ville on esiintynyt useissa alan webinaareissa ja tapahtumissa jakaen tietoa hyökkäysmenetelmistä ja parhaita käytäntöjä tietoturvan parantamiseksi.

Lenni Laukkanen

Varatoimitusjohtaja

Lenni kuvailee itseään teknologiaorientoituneeksi ihmis-ihmiseksi ja on tehnyt IT:tä jo kolmella eri vuosikymmenellä ja useissa erilaisissa rooleissa aina koodarin kengistä johtajaksi.

Lenni luotsaakin tällä hetkellä Otaverkkoa eteenpäin tavalla, jossa keskiössä ovat IT:n turvallisuus, avoimuus ja läpinäkyvyys.

Janne Pihlajamäki

Asiakkuusjohtaja

Janne tuntee asiakkaiden IT-arjen kuin omat taskunsa, kiitos useiden satojen asiakastapaamisten.

Siksi tämä johtaja tietää, millaisiin kysymyksiin ja haasteisiin panelisteilta toivotaan vastauksia ja avointa keskustelua.

Webinaarissa asiantuntijat jakavat parhaita vinkkejä ja avaavat, miksi kyberhyökkäyksiin varautuminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Osallistujien on mahdollista esittää kysymyksiä niin etukäteen kuin webinaarin aikana.

Lue seuraavaksi: