Keskuskauppakamarin ansiomerkit kolmelle otaverkkolaiselle

Ajankohtaiset kuulumiset
Lenni Laukkanen

Keskuskauppakamarin ansiomerkkilautakunta on myöntänyt kolmelle otaverkkolaiselle arvostetut ansiomerkit. Esittelemme kaikki kolme palkittua ja heidän ansionsa sekä yhtiön, työntekijöiden että suomalaisen yhteiskunnan eteen.

Rakkaudesta lajiin

Asiakkuusjohtaja Janne Pihlajamäki havaitsi yhtiön jatkuvuuden vaarantavan poikkeaman, mutta ei pelkästään osoittanut ongelmakohtaa. Ongelman havaitsemisen ja ratkaisun tarjoamisen lisäksi hän kääri hihat ja teki aktiivista työtä yhdessä muiden kanssa tilanteen ratkaisemiseksi.

Tilanteen tultua korjatuksi on Pihlajamäki ollut johtamassa yhtiön historian suurinta organisaatiouudistusta sekä kulttuurimuutosprojektia – keskellä koronan aiheuttamia poikkeusoloja. Hänellä on osansa myös yhtiön suurimmassa brändiuudistuksessa. Pihlajamäki onkin osoittanut vahvaa henkilökohtaista sitoutumista ja kannustavaa, valmentavaa otetta yhtiön kehittämiseksi ja asiakkaiden saaman lisäarvon takaamiseksi.

Näistä ansioistaan Pihlajamäelle on myönnetty arvostettu Rautainen ansiomerkki. Ansiomerkin ainutlaatuisesta luonteesta kertoo se, että se voidaan myöntää samalle henkilölle vain kertaalleen.

Asiantuntijan esikuva

Palvelujohtaja Jouni Manniselle on puolestaan myönnetty Pronssinen ansiomerkki. Manninen on työskennellyt Otaverkolla kymmenen vuotta osoittaen sellaista sitoutumista, tavoitteellisuutta ja aikaansaavuutta, että hänestä on tullut esikuva monelle. Manninen aloitti uransa Otaverkon Service Deskissä, mutta on sittemmin työskennellyt kaikkien Otaverkon palveluiden parissa – myös ratkaisuarkkitehtinä ja jopa myynnissä.

Helmikuun alusta Manninen on johtanut Otaverkon palvelutuotantoa, minkä lisäksi hän on osallistunut yrityksen toimintakulttuurin muuttamiseen, uuden strategian valmisteluun ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Manninen on omalla esimerkillään osoittanut ihmisille suuntaa ja tekemisen tapaa siirtäen strategiaa käytäntöön, eläen ja toteuttaen tavoitteellista ja kehityshaluista kulttuuria.

Tiedolla ja taidolla

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä arvonosoituksena toimitusjohtaja Tuomo Karhapäälle on myönnetty Hopeinen elämäntyöansiomerkki pitkäjänteisestä työstä suomalaisen liike-elämän eteen.

Tietoliikennettä elävä ja hengittävä Karhapää on 1990-luvulta lähtien ollut rakentamassa suomalaista tietoyhteiskuntaa ja sen tarvitsemaa infrastruktuuria. Hän on ollut muun muassa toteuttamassa Euroopan ensimmäistä gigabittistä kampusverkkoa, sekä ollut toteuttamassa useiden yhteiskunnallisesti merkittävien toimijoiden tietoliikenneratkaisuja ja teknologiavalintoja.

Tänään Karhapää johtaa Otaverkko Oy:tä ja on toinen sen pääomistajista. Yrittäjänä Karhapää tarjoaa reilun, rehellisen, vakaan ja ihmisenkokoisen työpaikan yli kahdellekymmenelle IT-alan osaajalle. Kulttuurista ja työpaikan arvomaailmasta kertoo se, että Otaverkko on saanut niin Future Workplaces- kuin Great Place To Work -sertifikaatit useana vuonna peräkkäin.

Otaverkko onnittelee palkittuja

Kaikkia palkittuja yhdistää jatkuva parantaminen, asiakkaan saaman arvon huomioiminen, tahto oikeudenmukaisuuteen ja tavoitteellisuus työssä. Ennen kaikkea halu kehittyä. Suomalaisen työn juhlapäivänä Otaverkko Oy onnittelee kaikkia kolmea palkittua ja kiittää kaikesta tehdystä työstä yhtiön eteen.

Nyt on lupa skoolata – onnea vielä kerran koko kolmikolle!

Lue seuraavaksi: