Otaverkko uudistuu asiakaslupauksiemme lunastamiseksi

Ajankohtaiset kuulumiset
Tuomo Karhapää

Otaverkko Oy:n olemassaolon perusta on liiketoimintasi kehittäminen yhdessä kanssasi. IT:n avulla voit saavuttaa lisää liikevaihtoa, luoda uusia innovaatioita, laajentaa markkinaa tai saavuttaa kustannussäästöjä – parhaassa tapauksessa kaikkia näitä.

Me haluamme olla kumppani, joka auttaa sinua menestymään tavoitteissasi.

Tätä varten uudistamme organisaatiotamme saamamme palautteen ja yli 20 toimintavuoden aikana keräämämme kokemuksen perusteella. Tänään 7.10.2021 olemme yhdistäneet kuusi eri asiantuntijatiimiämme kahdeksi moniammatilliseksi tiimiksi. Uusien tiimien nimet ovat Asiakasmenestys ja Palvelutuotanto.

Asiakasmenestys-tiimi vastaa asiakasprojekteista ja asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä. Palvelutuotanto vastaa sekä asiakkaidemme että Otaverkon ympäristöjen ylläpidosta, valvonnasta, häiriönhallinnasta ja muutospyynnöistä.

Aiemmin kaikki tekniset asiantuntijamme ovat tehneet niin ylläpito- kuin projektityötä. Tässä toimintamallissa kriittiset vikatilanteet ovat aiheuttaneet häiriöitä projektityöhön. Toisaalta projektityö on voinut hidastaa muutospyyntöjen läpimenoaikoja. Nyt tehtävällä muutoksella vastaamme tähän ja saamaamme asiakaspalautteeseen, josta olemme kiitollisia. Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka palaute auttaa meitä kehittymään.

Organisaatiouudistuksen yhteydessä Otaverkon johtoryhmän kokoonpano muuttuu. Asiakasmenestystiimiä alkaa johtamaan asiakkuusjohtaja Janne Pihlajamäki. Hänen lisäkseen olen kutsunut johtoryhmään asiakasympäristöjä kehittävän ratkaisuarkkitehti Jouni Mannisen. Näillä nimityksillä vahvistamme asiakasnäkökulmaa myös strategisessa työssämme.

Johtoryhmässä jatkavat varatoimitusjohtaja Lenni Laukkanen ja asiantuntijajäsenenä tietoturvapäällikkö Niclas Ek.

Organisaatiorakenteen lisäksi olemme valmistelemassa muitakin merkittäviä uudistuksia. Näistä tulemme tiedottamaan vuoden suurimmassa asiakastapahtumassa, jonka järjestämme loppuvuonna. Tulet saamaan siihen kutsun marraskuussa.

Kehitymme ja kehitämme ollaksemme sinulle entistä parempi kumppani. Kiitos, että autat meitä antamalla palautetta kohtaamisissa kanssamme. Olemme olemassa sinun liiketoimintaasi varten.

Tuomo Karhapää
Toimitusjohtaja

Lue seuraavaksi: