Webinaari: Miksi modernit järjestelmäintegraatiot lopettavat kasvua uhkaavan kiireen ja osaajapulan yrityksessäsi?

Yleinen
Janne Pihlajamäki

Katso alta Otaverkon ja Devikoneen yhteis webinaarin tallenne.

Webinaarin aiheena: Miksi modernit järjestelmäintegraatiot lopettavat kasvua uhkaavan kiireen ja osaajapulan yrityksessäsi?

Devikone on suomalainen moderneihin järjestelmäintegraatioihin keskittyvä asiantuntijaorganisaatio, jonka ratkaisut perustuvat open sourceen. Otaverkko Oy on IT-ulkoistuskumppani, joka on erikoistunut tuottaviin sovelluskehitysympäristöihin.

Olipa kerran yritys, jossa oli ongelma

Tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja oli käytössä kymmeniä. Kullakin ammattiryhmällä ja tiimillä oli omat tarpeensa.

Myyntimiehellä palaveri seurasi toistaan Teamsissa ja hän syötti tietoja CRM-järjestelmään lennossa. Asiantuntijat hakivat tietoja CRM:stä, syöttivät projektiohjelmistoon työstääkseen tarjouksia, jotka puolestaan vietiin pilvipalveluun asiakkaan katseltavaksi. Asiakkaan allekirjoitettua sopimuksen, tiedot syötettiin laskutukseen, toimitusjärjestelmään, tuotannon dokumentaatiojärjestelmiin…

Yrityksen johdolla ei ollut näkyvyyttä, eikä varmuutta tietoturvan ja -suojan asettamien vaatimusten täyttymisestä. CTO ei nukkunut rauhaisaa, syvää unta. CFO ja HR puolestaan alkoivat kiinnittää huomiota keskusteluun resurssipulasta ja jatkuvasta kiireestä. Tähän haettiin ja saatiin apua ulkoa.

Järjestelmäintegraatio-osaajat käärivät hihansa ja ryhtyivät tuumasta toimeen. He eivät pelkästään integroineet järjestelmiä keskenään. He toteuttivat yritykseen modernit integraatiot, jotka päättelevät, automatisoivat, jäljittävät ja jalostavat tietoa nostaen kokonaisuuden uudelle tasolle.

Lopputuloksena algoritminen, rutiininomainen työ siirtyi tietokoneille. Ihmisten aika vapautui luovaan ja sosiaaliseen työhön. Liikevaihto ja tulos kasvoivat, vaikka kiire ja resurssipula loppuivat.

Kuulostaako lähtötilanne tutulta ja lopputulos houkuttelevalta?

Katso alla olevasta videosta Otaverkon ja Devikoneen yhteis webinaari, jonka jälkeen tiedät mistä moderneissa integraatioissa on kyse ja kuinka voit kehittää liiketoimintaasi niiden ja Red Hatin sovelluskehitystyökalujen avulla.

Lue seuraavaksi: